Ma poti urmari pe:

Curs Machiaj Office - Make Art Studio
16685
post-template-default,single,single-post,postid-16685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Curs Machiaj Office

Curs Machiaj Office

In urma cu doua saptamani, am avut ocazia sa sustin primul seminar din acest an dedicat angajatelor unei corporatii.

Sustin astfel de seminarii pentru companii de mai bine de 3 ani si de fiecare dată, am marea bucurie sa prezint machiajul corector, de infrumusetare si de business femeilor care isi petrec cea mai mare parte a zilei la birou, care au intalniri importante cu clientii si au nevoie de un aspect smart și ingrijit, care sa le confere mai multa incredere.

Seminariile de acest tip vin in ajutorul femeilor care vor sa-si puna in valoare frumusetea naturala zi de zi, fara exagerari si excese.

Anul acesta m-am gandit sa imbunatatesc seminarul, iar pentru aceasta am apelat la unul dintre brandurile de lux din lume si anume: Estee Lauder.

Fiind un brand cu care eu lucrez in studioul meu si cu care am mai avut colaborari frumoase de-a lungul anilor, am indraznit sa le propun o colaborare pentru acest seminar. Am avut bucuria unui raspuns pozitiv si in plus, cei de la Estee Lauder mi-au pus la dispozitie mai multe produse si cadouri minunate pe care sa le ofer participantelor.

In functie de timpul alocat, stabilit de cei care imi propun evenimentul intr-o astfel de companie, de obicei prezint partea de skincare (ingrijire a pielii cu recomandari de produse), apoi alegerea corecta a fondului de ten, aplicarea si fixarea acestuia.

Insist pe cum trebuie sa arate machiajul de tip office, avand in vedere ca el va fi vazut in cea mai mare parte in lumina artificiala, astfel ca o cromatica potrivita este esentiala.

Apoi ne legam de machiajul in functie de trasaturile fiecarei participante si stabilim ce tip de machiaj ar trebui abordat. In acest punct, discutia se concentreaza pe demonstratii de machiaj, dezbateri si workshop-uri.

Un alt subiect abordat este felul in care putem transforma machiajul de zi/office intr-unul de seara. Pentru ca se poate intampla cu siguranta ca dupa serviciu sa ai iesiri in oras sau alte evenimente pentru care machiajul ar trebui adaptat.

Pentru ca am avut la dispozitie doar 2 ore pentru expunere, mi-am dorit ca aceasta sa fie interactiva, astfel incat participantele sa beneficieze de cat mai multe informatii folositoare. Faptul ca la astfel de seminarii, nici un eveniment nu seamana cu precedentul este si lucrul care imi place, probabil, cel mai mult. Atmosfera, temele discutiei si expunerea difera de la un seminar la altul in functie de participanti si de interesul acestora.

La finalul cursului, am rugat cursantele sa completeze formularul de feedback pentru seminar. Marturisesc ca abia am asteptat finalul zilei de lucru, ca sa pot citii impresiile. Am avut o surpriza foarte placuta, fetele au fost foarte incantate de eveniment si am primit si cateva idei noi pentru urmatoarele seminarii, pe care le voi si pune in practica. Totodata, am inteles si in ce fel as putea sa imbunatatesc seminarul din perspectiva lor. 

In continuare, va invit sa impartasiti o parte din experienta pe care a reprezentat-o acest seminar, prin intermediul unei selectii de imagini de la eveniment. Fotografiile au fost realizate de Anghel Catalin / Anghel Brothers Studio, caruia ii multumesc, pe aceasta cale.