Ma poti urmari pe:

Gabriela Strugaru | Despre Mine
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Despre Mine

Despre Mine

In primul rand, cred ca ar trebui sa ma prezint: ma numesc Gabriela Strugaru si sunt makeup artist. In 2006 am inceput sa descopar tainele machiajului, in 2009 am urmat primul curs de specializare in Bucuresti, iar din 2010 fac exclusiv machiaj. Lucrez in mare parte in Timisoara, insa jobul ma poarta destul de des si in alte orase.

Iubesc machiajul sub toate formele lui. Imi place machiajul de infrumusetare pentru tot ce ofera el unei femei – incredere, curaj, stima de sine, atitudine, stil si frumusete.

Imi place machiajul artistic, pentru ca imi permite sa dau frau liber imaginatiei si creativitatii, fara limite. Aici pot face orice, iar modelul meu poate deveni o opera de arta.

Imi place machiajul de teatru pentru ca, prin cerintele regizorilor, scenografilor, actorilor si nu numai, ma pune adesea la incercare. Imi aduce si multa satisfactie la gandul ca munca mea are puterea de a construi personaje si ca am participat la construirea unui spectacol.

Totodata, imi permite sa explorez zone ale machiajului pe care, in alte circumstante, nu as avea cum sa le pun in practica, de exemplu efectele speciale sau body paintingul.

Sunt un om norocos. Meseria mea de makeup artist, este in primul rand pasiune. Am fost fascinata tot timpul de frumusete, de moda si pictura, de fotografie, machiaj, de felul in care fuzioneaza aceste arte si de rezultatele acestei fuziuni, care pot fi spectaculoase.

Nu vreau sa insist asupra experienței sau asupra pregătirii mele în domeniu, cred ca sunt suficient prezentate pe site. Și, cum am mai spus, prefer ca munca mea sa vorbeasca pentru mine.

Prefer să vă spun, în câteva cuvinte, despre cum îmi doresc să fie acest blog. Vor predomina imaginile: fotografiile sau chiar schițele, deoarece simt că acestea mă pot reprezenta mult mai bine decât o fac cuvintele.

Voi aborda, desigur, subiecte și teme legate de pasiunile mele. Vă voi povesti despre make up si arta machiajului, voi posta tutoriale de machiaj si automachiaj, voi detalia tehnici de machiaj ce ar trebui studiate în școală, voi scrie despre body painting, face painting, dar si despre cum se integreaza machiajul in alte domenii cum sunt moda, teatrul, filmul, sau fotografia.

Dedic acest blog muncii mele, pe care imi doresc sa o pot documenta aici mult mai bine decat as putea-o face pe site. Sper sa reusesc sa surprind cat mai bine in imagini atmosfera din studioul meu de machiaj, de la cursurile de machiaj pe care le sustin si de la sedintele foto cu cele mai diverse tematici, din culisele teatrului unde lucrez, de la prezentari de moda sau alte evenimente interesante.

Daca v-am captat atentia si aveti aceleasi interese ca si mine, vă invit să ma urmariti pe blog.

Astept sugestiile voastre.