Ma poti urmari pe:

Palarierul Nebun / Mad Hatter - Make Art Studio
16747
post-template-default,single,single-post,postid-16747,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Palarierul Nebun / Mad Hatter

Palarierul Nebun / Mad Hatter

Urmatorul machiaj a aparut la propunerea acestui ursulet …

 

Este ursuletul din Alba ca zapada, interpretat de actorul Adrian Jivan.

 

 

La propunerea lui, am realizat acest machiaj care are ca sursa de inspiratie personajul Mad Hatter, interpretat de Johnny Depp in Alice in Wonderland, versiunea lui Tip Burton. Ca toate personajele din filmele regizate de acesta, ofertant și plin de culoare.

Inainte de a incepe machiajul am facut o scurta documentare, căutând cat mai multe imagini ale personajului, pentru a vedea felul in care sunt conturate trasaturile sale.

 

 

Apoi am realizat o schita, pentru a-mi pune in ordine ideile.

 

 

Urmatorul pas a fost sa aleg elementele de costum, pentru a ne apropia cat mai multde personaj. Dupa care am trecut la treaba.

Produsele folosite pentru machiajul acestui personaj sunt cele din fotografia de mai jos.

 

 

Am documentat si parcursul acestui machiaj.

 

 

Am inceput prin vopsirea parului cu spray special de culoare orange Kryolan, apoi am aplicat si cateva accente aurii. Am continuat cu sprancenele pe care le-am vopsit cu fard cremos. Culoarea am obtinut-o din combinatia rosului cu galben, produse Make up for Ever.

 

 

Am aplicat fond de ten alb Atelier Paris watherproof, fixat cu pudra translucida Paris Berlin.

 

 

Apoi am inceput aplicarea umbrelor cu farduri uscate, urmarind personajul pentru a ma apropia cat mai mult de varianta originala. Produsele folosite pentru aceasta etapa sunt de la Mac, Mud, Make up for Ever si Makeup Studio.

 

Am adaugat detaliile de la ochi cu fard alb cremos Make up for Ever, iar sprancenele le-am prelungit prin desenarea lor cu acelasi fard cu care am lucrat anterior la ele. Am finalizat prin aplicatea rujului roz/ fucsia, Clinique.

Acesta e lookul final, a urmat sedinta foto care, in opinia mea a iesit foarte bine, avand in vedere ca fotografiile au fost facute de mine si nu de un fotograf profesionist.

Evident, ajuta foarte mult dezinvoltura, priceperea si placerea de joc a actorului in acest demers.

Enjoy the photos and the makeup session!